duminică, 14 octombrie 2007

Cursuri gratuite pentru studenti

Agentia pentru Sprijinirea Studentilor propune trei cursuri care sa instruiasca un numar de aproximativ 350 de studenti, pentru a se integra mai usor pe piata fortei de munca.
  • Management de proiect - participanti vor dobandi cunostinte despre scrierea de proiecte si despre managementul fondurilor europene. Ultima zi pentru aplicare este 25 octombrie iar data desfasurarii este 3 – 10 Noiembrie!
  • Formator (Trainer) - participantii isi vor dezvolta abilitatile pentru a putea fi la randul lor formatori. Din program: comunicare interpersonala, formarea si dezvoltarea echipei, crearea designului unui curs etc. Termenul pentru aplicare este 21 octombrie iar perioada de desfasurare este intre 27 octombrie si 3 noiembrie!
  • Managementul resurselor umane - in cadrul acestui curs studentii vor invata cum se realizeaza o recrutare de personal, cum se rezolva si/sau se abordeaza conflictele de munca, motivarea angajatiilor, obligatii si drepturi etc. Termenul pentru aplicare este 1 noiembrie perioada de formare este cuprinsa intre 17 24 noiembrie!
Inscrierea se face online, la www.agentiastudentilor.ro iar cheltuielile legate de masa, cazare, sali, lectori si materiale sunt asigurate in totalitate de catre Agentia pentru Sprijinirea Studentilor.

Niciun comentariu: