marți, 23 octombrie 2007

E grele, neica...

Rog bananele si citricele sa ma scuze. Alaturarea efectuata ieri a fost cu totul si cu totul neinspirata! In comparatie cu subiectul discutiei din seara asta...

Tocmai am receptionat comunicarea urmatoare: Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului contramandează lansarea în dezbatere publică a proiectului Pachetului de Legi ale Educaţiei, eveniment programat miercuri, 24 octombrie, ora 10.00. Detalii în legătură cu fixarea unei alte zile pentru lansarea proiectului vă vor fi comunicate în timp util.

Fara motivatii, fara explicatii, cu doar 15 ore inaintea evenimentului. Si cu o noapte la mijloc... Hai Romania!

Fireste ca e greu de gestionat indarjirea pentru a nu se produce vehementa in blog. Pentru ca acum vreo 10 zile am publicat aici 2 povesti "inrudite" cu cea de mai sus: una despre un targ de produse si de servicii educationale si alta despre niste programe de formare pentru studenti. Neavand vreme, nu m-am avut insa rabdarea sa bibilesc comunicatele de presa ale organizatorilor, ce abunda in erori de ortografie si de punctuatie. Situatia se complica in siturile lor, unde incorectitudinea gramaticala este la ea acasa… Si cand te gandesti ca (desi in mod indirect), e vorba despre furnizori de educatie, de cei ce se doresc a fi formatori… Si despre comunicatori!

Niciun comentariu: