joi, 29 noiembrie 2007

Calitate superioara

Centrul EDUCATIA 2000+ („think tank” de politici, servicii si consultanta educationala, membru al Soros Open Network) si Fundatia SOROS Romania, in colaborare cu Centrul UNESCO pentru Invatamant Superior vă invita la masa rotunda Asigurarea calitatii in invatamantul superior romanesc”.

Manifestarea continua seria intalnirilor dedicate problematicii invatamantului superior, a politicilor educationale si a practicilor in materie. Punctul central al evenimentului este constituit de prezentarea studiului „Politici de asigurare a calitatii in invatamantul superior din Romania” realizat de dr. Claudiu Craciun si drd. Bogdan Florian, sub coordonarea prof. univ. dr. Adrian Miroiu.

EDUCATIA 2000+ sprijina eforturile pe care Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, prin compartimentele sale de profil, le depune pentru gasirea celor mai adecvate mecanisme de elaborare si de implementare participativa a politicilor globale si sectoriale in domeniul educatiei. Intalnirea este onorata de prezenta specialistilor in domeniu, a cadrelor didactice din invatamantul universitar, de reprezentati ai autoritatilor de resort centrale si locale, ai studentilor, ai mediilor de informare etc.

Va asteptam vineri, 30 noiembrie 2007, incepand cu orele 10.00, la Centrul UNESCO pentru Invatamant Superior din Bucuresti, strada Stirbei Voda nr. 39.

Pentru informatii suplimentare si pentru confirmarea participarii, Centrul EDUCATIA 2000+: 021 212 0780 sau 021 212 0781. Persoana de contact: Miruna Popa (mpopa@cedu.ro).

Niciun comentariu: